06 2185 3388 / 06 4709 2322 info@bloemplaza.nl
Kwekerij De Zuidplas

Over ons
Het ruime aanbod in grootbloemige gerbera’s in wel 70 verschillende kleuren is niet het enige wat Kwekerij de Zuidplas kenmerkt. Kwaliteit en service zijn daarnaast onmisbare onderdelen die hand in hand gaan. Met als resultaat de juiste gerbera van de beste kwaliteit die past bij elk boeket. Zonder ijzerdraad. We zijn klantgericht door nét dat ene stapje verder te gaan. We denken met u mee, proberen u kostbaar werk uit handen te nemen. Gerbera’s kopen bij onze gerbera kwekerij is eenvoudig, bij grote of kleine aantallen.
De heer Weerheim, onze grootvader, startte ooit met het telen van groente. In 1979 koos zijn zoon en onze vader Johan ervoor om kleurrijke grootbloemige gerbera’s te gaan kweken. Een keuze die gepaard ging met groei. Later stapten ook wij, Leen en Juriaan Weerheim, aan boord van het familiebedrijf. Vandaag de dag kweken we kleurrijke gerbera’s op een oppervlakte van ruim zes hectare.

GLASTUINBOUW
Werken bij Kwekerij de Zuidplas betekent werken in een dynamische omgeving. De dag begint vroeg in de ochtend, als de veiling van start gaat, en eindigt als de laatste dagverse bestelling de deur uit is. We zorgen ervoor dat we het hele jaar door gerbera’s kunnen kweken van een hoge kwaliteit. Onze moderne kassen zorgen voor de juiste belichting en bevochtiging. Om de bloemen te beschermen maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

CONTACTGEGEVENS
Van Hasseltweg 24
2751 GZ Moerkapelle
TELEFOON +31 (0)850 – 200 555
E-MAIL info@de-zuidplas.nl

Pin It on Pinterest

Share This